BİLİM KURULU

# Unvan/Adı Soyadı Kurum Bölüm
1 Prof. Dr. Mutlu Buket AKIN Harran Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü
2 Prof. Dr. Yılmaz AKGÜNDÜZ Dokuz Eylül Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
3 Prof. Dr. Asiye AKYILDIZ Çukurova Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü
4 Prof. Dr. Hami ALPAS Ortadoğu Teknik Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü
5 Prof. Dr. Muhammet ARICI Yıldız Teknik Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü
6 Prof. Dr. Nevzat ARTIK Emekli Öğretim Üyesi
7 Prof. Dr. Yahya Kemal AVŞAR Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü
8 Prof. Dr. Sait Aykut AYTAÇ Hacettepe Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü
9 Prof. Dr. Yalçın COŞKUNER Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü
10 Prof. Dr. Aynur Gül KARAHAN ÇAKMAKÇI Süleyman Demirel Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü
11 Prof. Dr. Songül ÇAKMAKÇI Atatürk Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü
12 Prof. Dr. Şerafettin ÇELİK Harran Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü
13 Prof. Dr. Nafi ÇOKSÖYLER Emekli Öğretim Üyesi
14 Prof. Dr. Ömer Utku ÇOPUR Bursa Uludağ Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü
15 Prof. Dr. Sinan DAYISOYLU Mardin Artuklu Üniversitesi Kızıltepe Tarım Bilimleri ve Teknolojileri Bölümü
16 Prof. Dr. Aziz EKŞİ Emekli Öğretim Üyesi
17 Prof. Dr. Zerrin ERGİNKAYA Çukurova Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü
18 Prof. Dr. Hüseyin ERTEN Çukurova Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü
19 Prof. Dr. Erdoğan GÜNEŞ Ankara Üniversitesi Tarım Ekonomisi Bölümü
20 Prof. Dr. Kadir HALKMAN Emekli Öğretim Üyesi
21 Prof. Dr. Nursel DEVELİ IŞIKLI Emekli Öğretim Üyesi
22 Prof. Dr. Mustafa KARAKAYA Selçuk Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü
23 Prof. Dr. Oya Berkay KARACA Çukurova Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
24 Prof. Dr. Mükerrem KAYA Atatürk Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü
25 Prof. Dr. Haşim KELEBEK Adana Alparslan Türkeş Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü
26 Prof. Dr. Gülden BAŞYİĞİT KILIÇ –Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü
27 Prof. Dr. Seval Sevgi KIRDAR Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Gıda İşleme Bölümü
28 Prof. Dr. Nevzat KONAR Ankara Üniversitesi Süt Ürünleri Bölümü
29 Prof. Dr. Mihriban KORUKLUOĞLU Bursa Uludağ Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü
30 Prof. Dr. Hamit KÖKSEL İstinye Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü
31 Prof. Dr. Elvan OCAK Yüzüncü Yıl Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü
32 Prof. Dr. Filiz ÖZÇELİK Emekli Öğretim Üyesi
33 Prof. Dr. Okan ÖZKAYA TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası
34 Prof. Dr. Haydar ÖZPINAR İstanbul Aydın Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü
35 Prof. Dr. Zübeyde ÖNER Emekli Öğretim Üyesi
36 Prof. Dr. Dilek SİVRİ ÖZAY Hacettepe Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü
37 Prof. Dr. Ayla SOYER Ankara Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü
38 Prof. Dr. Yavuz TEKELİOĞLU Yöresel Ürünler ve Coğrafi İşaretler Türkiye Araştırma Ağı
39 Prof. Dr. Özlem TURGAY Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü
40 Prof. Dr. Harun Raşit UYSAL Ege Üniversitesi Süt Teknolojisi Bölümü
41 Prof. Dr. Zafer YENAL Boğaziçi Üniversitesi Sosyoloji Bölümü
42 Doç. Dr. Özlem ÖZPAK AKKUŞ Toros Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü
43 Doç. Dr. Salih AKSAY Mersin Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü
44 Doç Dr. Hakan BENLİ Çukurova Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü
45 Doç. Dr. Asya ÇETİNKAYA Kafkas Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü
46 Doç Dr. Gamze ERYILMAZ İskenderun Teknik Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
47 Doç. Dr. Betül GÜLŞEN Toros Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü
48 Dr. Öğr Üyesi Selda DALAK Toros Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
49 Dr. Öğr. Üyesi Mustafa EVREN Ondokuz Mayıs Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü
50 Dr. Öğretim Üyesi Ali GÖNCÜ Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Gıda İşleme Bölümü
51 Dr. Öğr Üyesi Yalçın GÜÇER Ankara Üniversitesi Aşçılık Programı
52 Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Fatih KAYRAN Harran Üniversitesi Aşçılık Programı
53 Dr. Öğr. Üyesi Başak ÖNCEL Toros Üniversitesi Aşçılık Programı
54 Dr. Öğr Üyesi Çağla ÖZBEK Toros Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
55 Dr. Öğr Üyesi Eda PARLAK Toros Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü
56 Dr. Öğr. Üyesi Ceyhun UÇUK Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Aşçılık Programı
57 Dr. Öğr Üyesi Gonca YILDIRIM Toros Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü
58 Öğr. Gör. Dr. Alev Emine İNCE Başkent Üniversitesi Gıda Kalite Kontrolü ve Analizi Bölümü
59 Dr. Ali TEKİN Alata Bahçe Kültürleri Araştırma Enstitüsü
60 Dr. Mustafa Nevzat ZAİM Alata Bahçe Kültürleri Araştırma Enstitüsü

* Bilim Kurulu Listesi Unvana ve Soyadların Alfabetik Sıralamasına Göre Hazırlanmıştır.

Bilim Kurulu

6. GELENEKSEL GIDALAR SEMPOZYUMU

Toros Üniversitesi

07-08-09 Kasım 2024

Sempozyum Tarihi